Ahveniston viikonlopun aikataulut!

3.8.2022

         

RADALLE.com Ahvenisto 12-14.8.2022

   
         

Perjantai 12.8.2022

     

8:00

18:00

Kilpailutoimisto ja info avoinna

   

8:00

 

Kilpailukatsastus aukeaa

   
         

8:00

8:55

Timeattack ilmoittautuminen paikan päällä

 

8:00

 

Timeattack katsastus

   

9:00

9:15

TimeAttack Ohjaajakokous tornin edessä

   

9:00

9:20

Legends harjoitus

15 min

 

9:20

9:40

Osallistu omalla autolla

   

9:40

10:00

Legends harjoitus

15 min

 

10:00

10:05

Radan HUOLTOTAUKO

5 min

 

10:05

10:15

TimeAttack Club

7 min

Warm Up

10:15

10:20

Radan HUOLTOTAUKO

5 min

 

10:20

10:30

TimeAttack Modified

7 min

Warm Up

10:30

10:50

Osallistu omalla autolla

   

10:50

11:10

Osallistu omalla autolla

   

11:10

11:30

Legends harjoitus

15 min

 

11:30

11:35

Radan huoltotauko

5 min

 

11:35

11:55

TimeAttack Club

15 min

Aika-ajo 1

11:55

12:00

Radan huoltotauko

5 min

 

12:00

12:20

TimeAttack Modified

15 min

Aika-ajo 1

12:20

12:40

Legends harjoitus

15 min

 

12:40

13:00

Osallistu omalla autolla

   

13:00

13:20

Osallistu omalla autolla

   

13:20

13:25

Legends harjoitus

15 min

 

14:00

14:05

Radan huoltotauko

5 min

 

14:05

14:20

TimeAttack Club

15 min

Aika-ajo 2

14:20

14:25

Radan huoltotauko

5 min

 

14:25

14:40

TimeAttack Modified

15 min

Aika-ajo 2

14:40

15:00

Legends harjoitus

15 min

 

15:00

15:20

Osallistu omalla autolla

   

15:20

15:40

Osallistu omalla autolla

   

15:40

16:00

Legends harjoitus

15 min

 

16:00

16:05

Radan huoltotauko

5 min

 

16:05

16:20

TimeAttack Club

 

Superlap

16:20

16:25

Radan huoltotauko

5 min

 

16:25

16:40

TimeAttack Modified

 

Superlap

16:30

 

Legends ohjaajakokous

Ajanottotornin juurella

 

16:40

17:00

Osallistu omalla autolla

   

17:00

17:20

Legends

10 min

Aika-ajo ryhmä 1

17:20

17:40

Legends

10 min

Aika-ajo ryhmä 2

17:40

18:00

Osallistu omalla autolla

   
         

Lauantai 13.8.2022

9:00 - 9:10 Legends ryhmä 1 Warm up

9:15 - 9:25 Legends ryhmä 2 Warm up

9:30 - 9:45 Osallistu omalla autolla

9:45 - 10:00 Osallistu omalla autolla

10:00 - 10:20 Osallistu omalla autolla

10:20 - 10:40 Osallistu omalla autolla

10:40 - 11:00 Legends Race 1

11:00 - 11;20 Osallistu omalla autolla

11:20 - 11:40 Osallistu omalla autolla

11:40 - 12:00 Osallistu omalla autolla

12:00              Drifting ilmoittautuminen alkaa

12:00 - 12:20 Osallistu omalla autolla

12:20 - 12:40 Osallistu omalla autolla

12:40 - 13:00 Osallistu omalla autolla

13:00 - 13:20 Osallistu omalla autolla

13:20 - 13:40 Legends Race 2

13:40 - 14:00 Osallistu omalla autolla (varavuoro)

14:00 - 14:30 Drifting radan rakentaminen

14:30 - 18:00 Drifting harjoitus Suolenkillä 

 

Sunnuntai 14.8.2022

8:00   Kilpailutoimisto ja katsastus aukeaa

8:25 Kilpailupaikalla ilmoittautuminen päättyy

8:30 - 9:00 Ohjaajakokous

9:00 - 9:45 Harjoitukset Pro2

9:45 - 10:30 Harjoitukset SM Pro

10:30 - 10:45 Ohjaajakokous lajittelut

10:45 - 12:00 Lajittelut Pro2

12:00 - 13:45 Lajittelut SM Pro

13:45 -14:00 Kuljettajaesittely radalla

14:00 - 14:15 Ohjaajakokous kaavio

14:15 - 15:15 Kaavio Pro2 Top8

15:15 - 17:45 Kaavio SM Pro Top32

18:00 Palkintojenjako