DIESEL MYY VAATEMERKKINSÄ RADALLE.com:lle

RADALLE.com diesel

1.4.2021

Vaatevalmistaja Diesel luopuu nimestään ja myy sen asteittain suomalaiselle Radalle.com:lle.

 

 

Radalle.comin toiminnanjohtaja, Akinaattori Salmela kertoo kaupan olleen työn alla jo pidempään. “Tapasimme Dieselin omistajan kanssa jo pari vuotta sitten eräissä kuvauksissa ja hän otti asian puheeksi”, Salmela kertoo.

“Eihän se nyt niin yllättävää ollut, onhan Vin Diesel autoharrastajana tottakai käynyt suosituissa Radalle.com-tapahtumissamme.” Salmela jatkaa.

“Koska suurin osa Radalle.comin asiakaskunnasta edelleen ajaa bensiinikäyttöisillä autoilla, julkaisemme ensin Bensa, Kaasu ja LöPö mallistot.”

Diesel itse, ympäristötietoisena brändinä, siirtyy nykytrendien mukaan valmistamaan vain Sähkö-merkkisiä vaatteita.

 

Kysyttäessä omaa suosikkia, Salmela kertoo viihtyvänsä kotona varsinkin uuden malliston Kaasu-verkkareissa.

Kaupan hintaa Salmela ei paljasta, mutta osa summasta maksetaan radalle.comin osakkeina. Molempien yritysten osakekurssi onkin ollut rajussa nousussa USAn osakemarkkinoilla julkistamisen jälkeen.

Uudet mallistot esitellään tänään kello 13  suuressa Radalle.com-tapahtumassa, eduskuntatalon edessä. 20 ensiksisaapunutta saavat ilmaiset Radalle-lenkkarit tai hupparin. Vaihtoehtoisesti voi valita myös ämpärin.

“Näin korona-aikaan haluamme olla vastuullisia ja olemme järjestäneet niin, että jonoon voi tulla vain omalla autolla ja jonottamaan sitten turvallisesti auton sisällä.

Paikalle tulevat kansanedustajat ja ministerit eivät pääse taksilla jonon ohi, vaikka se muuten maan tapa onkin, päättää Salmela haastattelun.”

Hyvin rajoitettu ensimäinen tuote-erä on ennakkotilattavissa Radalle.comin nettisivujen kautta.

 

 

 

Teksti: RADALLE.com tiedotus