RADALLE.com Motopark Festival valtaa Virtasalmen kesän tulevana viikonloppuna!

21.7.2020

Perinteeksi muodostunut RADALLE.com Festivaali rantautuu Motoparkin miljööseen tulevana viikonloppuna. Suomen suurin autofestivaali tuo mukanaan kattauksen suomalaisia artistejaä sekä tietenkin kolme päivää tiukka moottorin pärinää! Viikonlopun aikana nähdään muunmuassa Drifiting ja Time Attack- osakilpailu, paljon Osallistu Omalla Autolla -ajovuoroja lauantaina sekä kiihdytys-kisa!

RADALLE.com on järjestänyt jo lähes kaksi vuosikymmentä peräkkäin heinäkuun loppupuolella Virtasalmen Motoparkissa nelipäiväiset festivaalit. Terävin kärki hierotaan pois torstai-iltana, kunnon tohina alkaa perjantaina. Motoparkin miljöö sopii erittäin loistavasti areenaksi tälle suurelle kattaukselle bensiinin tuoksua, kumin käryä ja tietenkin suomen viihdetaivaan kirkkaita tähtiä! Motopark Festivaali koostuu rata-puolesta sekä festivaali-alueesta.  Radan puolella pärisee moottorit, festivaalipuolelta löytyy festarikansan mökki- ja telttakylä menopeleineen. 

Perjantaina Festivaaleilla lämmitellään lanteet ja keräännytään kaveriporukalla tanssimaan muunmuassa Pasin ja Anssin ja  Ruoskan tahdissa. Nämä menestyneet kotimaiset artistit pitävät huolen siitä että viikonlopun lanteet on lämmitetty. Lavalla ja festivaalin baarissa, Turbossa on mm. Paras Äässi -skaba ja  DJ Too Soon viihdyttää festarikansaa. Festivaali-illan perinteikkäästi kruunaa Mr. Lotharin aina niin kuuma K18 show! 

Perjantaina päästään itse moottoriurheiluunkin täysillä sillä päivä starttaa Time Attack-sarjan osakilpailu. Nämä rataennätyksiä jahtaavat ja rikkovat kuljettajat päästetään jo tosta kertaa irti tänä vuonna. Radalla nähnään muun muassa Maailmanmestaruuskahinoissakin kilvannut Sami Sivonen!

Lauantai on varattu sille mistä RADALLE.com on lähtenyt; Osallistu Omalla Autolla -ratavuoroihin. Näillä vuoroilla jokainen voi osallistua radalla harjoitteluun! Päivän aika on useita ”Osallistu Omalla Autolla”-ajovuoroja sekä tietenkin suuren suosion saavuttanut Vapaa rataan tutustuminen. Jokainen voi siis käydä päästelemässä höyryjä motoparkin radalla! Iltapäivän puolella rata-aikaa löytyy myös drifting-kuljettajille. 

Lauantain ratahiet pyyhitäänkin festivaalialueen lavalla! Lauteille nousee muunmuassa Hesaäijä, Mansesteri sekä Portion Boys. Turbon puolella heittäydytään DJ-muusikoiden vietäväksi ja skabaillaan Miss Märkä T-Paita kisa.

Sunnuntai onkin sitten täyttä kuminkäyryä, renkaan ulvontaa ja Turbojen suhinaa! Motoparkin perälenkillä ajetaan tietenkin drifting-osakilpailu! Nämä gladiaattorit päästetään estradille PRO2 ja PRO-luokissa. Haastavalla Motoparkin radalla nähdäänkin nyt suuret määrät savua ja uskomattoman upeita luisuja, joten tätä ei kannata missata! Samaan aikaan kiihdytys-suoralla kiihdytys-kilpailu.

Lunasta lippusi ennakkoon sivun reunasta ja on aika matkamobiilien viimeisille rempoille - kohtaa starttaa RADALLE.com Motopark Festival 2020!