Botnian aikataulut

4.7.2019

Lauantai 6.7.2019

7:00  Kilpailutoimisto & katsastus aukeaa Timeattack                                                                          
8:30  Ohjaajakokous Timeattack
9:00  Osallistu Omalla Autolla
9:15  Osallistu Omalla Autolla      
9:30  Radan huoltotauko 5min   
9:35  Vapaat harjoitukset Timeattack Club    
9:50  Radan huoltotauko 5min
9:55  Vapaat harjoitukset Timeattack Modified                                                          
10:10 Vapaat harjoitukset Timeattack Unlimited                                                        
10:25 Osallistu Omalla Autolla                                                             
10:40 Aika-ajot Timeattack Club I                                                                             
10:45 Radan huoltotauko 5min                                                           
10:50 Aika-ajot Timeattack Modified I                                                                         
11:05 Aika-ajot TimeAttack Unlimited I
11:20 Radan huoltotauko 5min
11:25 Aika-ajot Timeattack Club II
11:45 Radan huoltotauko 5min
11:50 Aika-ajot Timeattack Modified II
12:05 Aika-ajot Timeattack Unlimited II
12:20 Osallistu omalla autolla                                                                                           
12:35 Osallistu omalla autolla
12:50 Radan huoltotauko 5min
12:55 Superlap Club
13:10 Radan huoltotauko 5min
13:15 Superlap Modified
13:30 Superlap Unlimited
13:45 Radan huoltotauko
15:30 Palkintojenjako Timeattack, näyttelyautot, babes

 

Drifting SM 6.7.

10:30 Drifting ilmoittautuminen ja katsastus alkaa
13:00 Ohjaajakokous
14.00 Harjoitukset 
15:30 Ohjaajakokous  / Osallistu Omalla Autolla
16:00 Lajittelut
17:30 Kuljettajaesittely radalla
17:45 Ohjaajakokous radalla
18:00 Kaavio

Palkintojenjako radalla heti kaavion jälkeen, rata sulkeutuu

Sunnuntai 7.7.2019

10:00 Ilmoittautuminen ja katsastus alkaa
11:00 Ohjaajakokous Pro2 ja Street
12:00 Street harjoitukset rullaavana
12:30 Pro2 harjoitukset rullaavana
14:00 Ohjaajakokous
14:30 Lajittelut Street ja Pro2
16:00 Ohjaajakokous
16:20 Kaavio Street ja Pro2

Palkintojenjako radalla heti kaavion jälkeen