Perjantaina 17.5.2019 harjoitellaan ahkerasti driftingiä!

13.5.2019

Perjantaina 17.5. Pesämäen moottoriurheilukeskus muuttuu todelliseksi Drifting-areenaksi. 

Perjantai on kaikille avoin harjoituspäivä, eli kilpailuun osallistuminen ei ole edellytys harjoittelupäivään osallistumiselle. 

RADALLE.com Staff on hyvissä ajoin paikalla ja klipit yms on merkattu valmiiksi treenipäivää varten.

Treenipäivän aikana rataa ajetaan "väärään suuntaan" eli siihen suuntaan kuin se ajetaan lauantain ja sunnuntain kilpailuissa. Harjoittelurata on pääsääntöisesti lauantain rata, mutta mikäli sunnuntain kuljettajia on riittävästi paikalla, voidaan ajovuoroja jakaa niin että välillä lähtö on siinä missä se on sunnuntainakin. Lähtöalueella on lähettäjä joka lähettää jokaisen kuljettajan vuorollaan suoritusalueelle. Kannattaa myös harjoitella pariajoa harjoitusten aikana. Pariajossa autolta vaaditaan turvakaaret.

Lauantain ja sunnuntain klipping-pisteet merkitään erikokoisilla keiloilla. 

Osa tuomareista on jo paikalla perjantain harjoituksissa. 

Voit majoittua alueelle viikonlopun kilpailiua varten asuntoautolla, bussilla tai vastaavalla, joten ei ole tarvetta etsiä majoitusta muualta. Majoitus maksaa 25€ / autokunta ja se maksetaan suoraan radalle. Kahvio on ainakin osittain auki jo perjantaina.

Rengaskone on paikalla viimeistään lauantaina aamusta.

Treenipäivän kustannus on 50€ / kuljettaja ja se maksetaan kahviorakennuksen päädystä löytyvään kilpailutoimistoon. Maksuvälineinä käy käteinen, mobilepay tai yleiset pankki- ja luottokortit.

Tapahtuma ei ole yleisöpäivä, mutta katsojat ovat tervetulleita seuraamaan harjoittelua.