Kauden avaus 4.5. Alastarolla SIIRRETTY huonon kelin johdosta

2.5.2019

RADALLE.com ratapäivien kauden avaukseksi sekä Time Attack- ja drifting-kausien avauskilpailuksi tarkoitettu tapahtuma 4.5. Alastaro Circuitilla siirretty uuteen ajankohtaan 4.8. sunnuntaihin.

Loistavasti ja lämpimästi alkanut kevät sai hurjasti takapakkia ja säätiedoitukset muuttuivat vakaviksi varoituksiksi tapahtuman järjestäjän silmissä.

Tapahtuman järjestäjä RADALLE.com seurasi aktiivisesti säätiedotuksia ja oli yhteydessä myös asiantuntijoihin mahdollisista kelivaihtoehdoista tulevan lauantain osalta.

Syy peruutukseen on yöpakkaset yhdistettynä märkään rataan - tekevät aamun ja aamupäivän ajosta lähes mahdottoman. Myös iltapäiväksi on luvattu mahdollinesta vesi-/räntäsadetta. Autourheilussa ja muussakin autoharrastamisessa on erittäin tärkeää mennä turvallisuus ensin - ajtuksella, vaikkakin tällainen tapahtuman siirtäminen on erittäin valitettavaa sekä työlästä ja samalla erittäin äärimmäinen vaihtoehto, niin kuljettajille, yleisölle kuin järjestävälle tahollekin.

Pitkän neuvottelun Alastaro Circuitin ylläpitäjän kanssa RADALLE.com -organisaatio päätti siirtää 4.5. suunnitellun kauden avauskilpailun myöhemmäksi kesää. Uusi varattu ajankohta Alastaron kilpailulle on 4.8. sunnuntai.

Nyt ei auta kuin laittaa Mokoman Takatalvi pauhaamaan stereoista helpottamaan tuskaa!