Akkreditoitumisohjeet: 

Median edustajaksi päästäksesi tulee sinulla olla tarvittavaa näyttöä/kokemusta median edustajana. Puhelinkameralla kuvaaminen ei ole hyväksytty akkreditointiperuste.

Tapahtumaan akkreditoinnin tulee tapahtua vähintään kahta viikkoa ennen tapahtumaa (ellei toisin mainita), myöhästyneitä akkreditoitumisia emme huomioi.  Tapahtumaan pääset kuvaamaan rata-alueelle ainoastaan akkreditoitumalla etukäteen.

Akkreditoitumalla tapahtumaan hyväksyt seuraavat ehdot:

Akkreditoituneena median edustajana saat vapaan pääsyn tapahtumaan, sekä vapauden kulkea tapahtuma-alueella, pois lukien mahdolliset VIP-alueet,  yms. erikseen mainitut tilat. Kuvaaminen ei saa häiritä kilpailun kulkua, eikä kokonaista tapahtumaa saa taltioida.

Median edustajien on käytettävä poikkeuksetta Radalle Ua-sarjan huomioliivejä kuvatessaan muualla kuin varikolla tai katsomossa, liivit saat mediainfosta tapahtumapäivän aamuna. Omien liivien käyttö ei siis ole sallittua minkään tahon edustajilta.

Radalle Ua:n henkilökunnan ohjeita tulee noudattaa kaikissa tapauksissa, ja henkilökunnalla on oikeus evätä median edustajan oikeudet liikkua tapahtuma-alueella, tai äärimmäisessä tapauksessa poistaa median edustaja alueelta.

Tapahtumapäivänä pidetään media-infot kilpailupaikalla, joihin kuvaajan tulee osallistua päästäkseen rata-alueelle kuvaamaan. (Ellei toisin mainita) Näistä tulee infoa hyväksytyille kuvaajille erikseen.

Kuvaajat eivät ole vakuutettuja tapahtuman järjestäjän toimesta, joten oma tapaturma/ henkivakuutus on ehdottoman suositeltavaa.

Radalle Ua:lla on oikeus käyttää tapahtumasta otettuja kuvia omissa sosiaalisissa medioissaan ilman erillistä suostumusta. 

Kuvaaja sitoutuu käyttämään Radalle Ua:n vesileimaa julkaistuissa kuvissaan. Akkreditointi on henkilökohtainen.

Lisätietoa akkreditoitumisesta saat Drift.fi- sarjan mediavastaavalta:
Johanna Leppänen
johanna-leppanen@hotmail.com

Tästä akkreditointilomakkeeseen