Kilpailupaikan osoite

Motoparkintie 62, 77330 Virtasalmi

Lipunmyynti
Lipunmyynti tapahtuu ennakkoon edullisemmin osoitteessa tiketti.fi. 

Edullisempi ennakkohinta 15,00 € / hlö on voimassa torstaihin 20.7.2023 klo 23.59 saakka. Tämän jälkeen hinta on 20,00 € / hlö maksutavasta riippumatta. Myynnissä on vain kahden päivän lippuja.

Suosittelemme lämpimästi oman pääsylippusi hankintaa Tiketin kautta, liput ovat myynnissä Tiketissä myös tapahtuman aikana, mikäli ennakkolipunmyynnistä on jäänyt lippuja myymättä.

Ennakkoon ostetun lipun vaihtaminen rannekkeeksi
Lipunmyyntiportilla ennakkolippu vaihdetaan rannekkeeksi. Ranteessa kiinni oleva ranneke oikeuttaa sisäänpääsyyn sekä perjantaina
21.7.2023 että lauantaina 22.7.2023.

Yleisöportit
Yleisöportit aukeavat perjantaina 21.7.2023 klo 10:00 ja lauantaina 22.7.2023 klo 9:00. Saavuthan hyvissä ajoin, jonoja saattaa ajoittain kertyä lipunmyyntiin sekä pysäköintiin.

Pysäköinti
Autot pysäköidään pysäköintialueelle lipunmyynnin jälkeen. Henkilökunnan ohjeita on noudatettava pysäköinnissä. 

Majoitus
Radan lähellä on useita majoitusvaihtoehtoja, esimerkiksi Montolan koulun majatalo sekä Pieksämäellä ja Juvalla eri tasoisia majoituksia.

WC
Alueelta löytyy wc-tilat sekä bajamajoja. Radan huoltorakennuksessa sijaitsee myös inva-wc.

Polttoaine
Kilpailupaikalta ei ole mahdollista saada polttoainetta. Lähin huoltoasema SEO Virtasalmi, Pieksämäentie 126, 77330 Virtasalmi

Alueen muut huoltoasemat löytyvät kätevimmin www.polttoaine.net sivuilta.

Ensiapu
Kilpailupäivän aikana paikalla on ensivaste yksikkö, johon saa yhteyden esimerkiksi kohtaamalla tai kilpailutoimistosta. Ensivasteyksikkö päivystää varikon välittömässä läheisyydessä.

Kaupat
Lähin kauppa on Sale Virtasalmi, joka sijaitsee osoitteessa Kauppakuja 1, 77330 Virtasalmi

Pankkiautomaatti
Lähin pankkiautomaatti sijaitsee osoitteessa Virastotie 2, 77330 Pieksämäki

Apteekki
Lähin apteekki sijaitsee osoitteessa Kaakinmäenkatu 14, 76100 Pieksämäki

Ravintolat
Rataravintola on avoinna perjantaina ja lauantaina klo 7:30 alkaen. Aamiainen (12,00 €) tarjoillaan klo 7:30-9:00. Lämmintä ruokaa (14,00 €) saa klo 12:00 alkaen. Ravintola auki kysynnän mukaan, suljetaan viimeistään klo 18:00
Leirintäalueen ravintola on avoinna perjantaina ja lauantaina klo 16:00 alkaen. Grilliruokaa ja pizzaa saa perjantaina klo 18:30 – 21:00 ja lauantaina klo 18:30 – 22:00
Virallista lounasruokalistaa ei ole. Tarjolla on mm. Chilikookoskanaa, lihapullia, possun ulkofilettä ja sienikastiketta, nyhtökaura chili sin carnea, lihamakaronilaatikkoa ja kasvislasagnea. Ruokalajit vaihtuvat päivän mittaan.
Varikon lähellä oleva ”Hiekkakioski” ei ole avoinna pe-la. Takalenkin kioski (anniskeluoikeuksin) on avoinna molempina päivinä.
Anniskelu
Omien alkoholijuomien anniskelu tapahtuma-aikana on kielletty. 

Lasipullojen tuonti tapahtuma-alueelle on ehdottomasti kiellettyä.

Tupakointi
Alueella tupakointi on sallittu vain merkityillä alueilla. Järjestyksenvalvojilla on oikeus poistaa kenet tahansa alueelta, mikäli hän tupakoi muualla kuin merkityillä alueilla. Sähkösavukkeen käyttäminen lasketaan myös tupakoinniksi. Tupakointikielto koskee myös kilpailijoiden omia varikkopilttuita.

Katsomo-alueilla tupakointi on ehdottomasti kiellettyä.

Sateenvarjot
Sateen sattuessa toivomme, että käytät sadeviittaa tai vastaavaa, sillä sateenvarjon käyttäminen katsomossa estää muiden katsojien näkymää suoritusalueelle.

Invapysäköinti
Pysköintialueella on merkittyjä invapyköintipaikkoja, joihin saa pysäköidä, mikäli autossa on invapysäköintiin oikeuttava lupa.

Esteettömyys
Alue on osittain esteetön. Alueella ei ole erillistä invakatsomoa, saattaja (yksi henkilö) pääsee pyörätuolilla liikkuvan asiakkaan mukana maksutta tapahtumaan EU:n vammaiskortilla. 

Vesipiste
Omat vesipullot voi täyttää radan huoltorakennuksessa. 

Alle 12-vuotiaat
Alle 12-vuotiaat saavat osallistua tapahtumaan huoltajan valvonnassa ilman eri veloitusta. Tapahtuma on ajoittain hyvin äänekäs, omien kuulosuojainten käyttöä suositellaan.

Kilpailutoimistossa on myynnissä kertakäyttöisiä korvatulppia hintaan 2,00 € / pari

Lemmikit
Emme suosittele lemmikkien tuomista mukaan alueelle.

Median akkreditointi
Tiimin omien valokuvaajien pitää myös akkreditoitua ennakkoon täyttämällä akkreditointilomake osoitteessa www.drift.fi viimeistään 18.7.2023 mennessä. 

Lisätietoja

Mikäli jokin asia jäi vielä askarruttamaan, lisätietoja voit kysellä sähköpostitse isa.qvist@gmail.com